[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1436274306569{margin-bottom: 5px !important;}”]…. hvor lyset kan skinne igennem. Herved opstår utallige skyggeeffekter kombineret med lysspillet fra pæren gennem den åbne lampe. Der er samtidig taget højde for, at lyset ikke blænder.
Adskillige materialer er testet og afprøvet for at opnå det udtryk og den kvalitet, vi ønsker og for at finde de egenskaber, som egner sig bedst. Top og bundplader er således lavet i opal akryl, som er specielt udviklet til lamper.
Nitterne understøtter grundtanken bag lamperne, og fremhæver det organiske udtryk.
Som den sidste del af designprocessen, afprøves hver enkelt lampe i en periode, hvor design og lys forfines og optimeres. Denne proces kan tage tid – først når det ønskede resultat er opnået, er lampen færdig.
Alle lamperne i denne serie består af mellem 80 og 140 enkeltdele, der er samlet i hånden med nitter.
En AabergKruse lampe fremstår derfor som et unikt stykke kunsthåndværk.

 

Vi byder dig velkommen i – en ny verden af lampedesign!

[/vc_column_text][button size=”tiny” type=”no_fill” target=”_self” text=”Tilbage” link=”/bag-om-lamperne/.”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”487″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Indkøbskurv